Vakantiehuis Hongarije FKK- Naturisme

Het vakantiehuis is ingericht met een houtkachel die voor een optimaal verblijf zorgt. Er zijn meer mogelijkheden voor een verblijf bij Hongarijenaturisme. Bij aankomst in een van onze accommodaties is er het volgende aanwezig: koffiepads, thee, suiker, koffiemelk, 2 flessen water en toiletpapier.

Het vakantiehuis (max. 4 pers.)

Het prachtige en echt Hongaars uitziende vakantiehuis is te vinden in het plaatsje Bezeréd dat ligt in west Hongarije in het gebied Zala. Dit is nog geen dag rijden vanuit Nederland wat het toegankelijk maakt voor mensen die onderweg niet willen overnachten. Het vakantiehuis heeft een typische Hongaarse indeling, alles gelijkvloers met een slaapkamer, badkamer, een ruime keuken en woonkamer welke van alle gemakken is voorzien. Het vakantiehuis heeft een ruime tuin, met zwembad en dennenbos.

Vanuit de serre is er een adembenemend mooi uitzicht over de bergen wat tevens te zien is vanaf de patio voor het huis. Niet alleen voor de wandel- en/ of fietsliefhebbers is dit uitzicht dan ook fantastisch. Vanuit de tuin is er de mogelijkheid om de bergen in te lopen om zo van verschillende wandel of eventueel fietsroutes gebruik te maken. Van begin mei tot eind september is het klimaat mediterraans, in de ochtend heerlijk koel en in de middag temperaturen oplopend tot 30 graden. Dan is een verkoelend zwembad bij het vakantiehuis geen overbodige luxe. Voor kleine boodschappen is er een buurtwinkel, waar in de ochtend broodjes gehaald kunnen worden. In nabijgelegen dorpje Kehidakustány is er een zwemparadijs te vinden en tevens in de hoofdstad van Zala, Zalaegerszeg is een groot zwemparadijs te vinden. Ideaal voor een leuk dagje weg.

Uit eten gaan in Hongarije is goedkoop wat een vakantie toch extra leuk maakt. Er kunnen traditionele Hongaarse gerechten besteld worden in lokale restaurants of als u richting het Balaton of Zalaegerszeg rijdt, is er geruime keus in pizza, pasta, schnitzel of gyros met friet. De Hongaren zijn vriendelijk en als u er even niet uitkomt proberen zij u altijd te begrijpen.