'Prettig Bloot bij www.hongarijenaturisme.com

www.hongarijenaturisme.com heeft dit keurmerk (nog niet) wel willen wij aangeven dat de regels omtrent deze afspraken ook door ons opgevolgd worden.

Keurmerk ‘Prettig bloot’

Het keurmerk ‘Prettig bloot’ is een door NFN goedgekeurde indicatie voor terreinen waar je prettig bloot kunt recreëren. Voerders van het keurmerk hebben gastvrijheid en een respectvolle behandeling van bezoekers hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om de veiligheid op terreinen te garanderen.

Prettig bloot recreëren in een veilige en respectvolle omgeving, daar staat de NFN voor. En dat onderschrijft Zalasprings.nl van harte. De manier waarop we met elkaar omgaan gebaseerd op gemeenschappelijke normen en waarden worden al decennialang op Nederlandse naturistenterreinen gevolgd, maar worden via het keurmerk geformaliseerd.

Het protocol is HIER te downloaden. De gedragscode is HIER te downloaden.

Het keurmerk ‘Prettig bloot’ wordt uitgereikt door NFN en wordt erkend door de Internationale Naturisten Federatie (INF). Terreinen die het Keurmerk ‘Prettig bloot’ ontvangen, zijn te herkennen aan een vierkant gevelbord. Het keurmerk wordt tevens op in digitale vorm op de website getoond.

Het Keurmerk ‘Prettig bloot’ wordt telkens voor een periode van twee jaar verstrekt.