www.hongarijenaturisme.com

Vakantiehuis Hongarije waar je vakantie begint.

Welkom bij www.hongarijenaturisme.com een kleinschalig naturistich vakantieparadijs.

In West – Hongarije vindt u in het gebied Zala op nog geen dag rijden van Nederland het plaatsje Bezeréd. Waar het leven goed en goedkoop is, volgens kenners het mooiste gedeelte van West-Balaton en waar het klimaat van begin mei tot eind september mediterraans is.

U kunt heerlijk relaxen en genieten van de rustige sfeer en de enorme prive tuin met dennenbos. Het is doorgaans van begin mei tot eind september vergelijkbaar weer als bijv. in Italië of Kroatië.

Het dorp waar het vakantiehuis staat, ligt in een schilderachtige groene omgeving met
prachtige heuvels, wijnbergen en mooie uitzichten. U kunt direct vanuit huis wandelingen en/of fietstochten maken. Ook het zandstrand aan het Balatonmeer is niet ver weg. Op enkele kilometers van het vakantiehuis liggen diversen Thermaalbaden. Daar zijn diverse restaurants, koffiehuizen, bars en een winkel te vinden.(zie vakantie Tip!)

Het klimaat in Zuid-West Balaton in Hongarije
Hongarije kent een gematigd landklimaat.
Dit betekent:

– voorjaar en herfst: zijn tamelijk kort
– winter: koud en nat met sneeuw
– zomer: lang, warm en droog met veel zon.

Van april tot en met oktober is het in Hongarije bijzonder aangenaam vertoeven. Een groot verschil met landen aan zee is dat de lucht er droog is. Als het regent gebeurt dat vaak ‘s nachts wat prettig is. ‘s Ochtends droogt het dan snel weer op.

Vakantie Hongarije  Naturisme – FKK  of NFN op zoek naar vakantie in Hongarije, kom lekker goedkoop op vakantie in een prachtige omgeving waar u zelf de drukte op kunt zoeken.

De temperaturen in Hongarije zijn erg prettig: in het voor- en naseizoen is het tussen de 20 en 25 graden, in juli en augustus is het overdag gemiddeld zo’n 25 tot 35 graden. Hongarije kent vrij veel zonuren, gemiddeld 2000 uur per jaar. De jaarlijkse gemiddelde neerslag (500 mm) is vrij laag. De gemiddelde januari-temperatuur is in het westen ca. 0 °C. Het kan dan streng vriezen.

Bezeréd het weer vandaag.

Heerlijk genieten bij Zalabezered - Hongarijenaturisme rust, ruimte en de gastvrijheid.

Livio en Tamara

Hallo www.hongarijenaturisme.com  het is genieten rust en ruimte geweldig is het in Bezeréd, jullie nieuwe Chalet is prachtig geworden.

Ad en Karin

Hoi hongarijenaturisme voor de eerste keer de stap gemaakt naar het bloot zijn, heerlijk tot volgend jaar.

Nouk en Evelien

Voor ons de eerste keer Naturistisch maar wat is dat heerlijk, vooral de privacy op jullie terrein Top.

Karel en Simone (Den Haag)

It was a genuine privilege to stay here. Beautiful chalet - probably better than the photos - among stunning countryside. Absolutely wonderful hosts. Don't miss this place!

Jesse & Phoebe