FKK-Naturisme Vakantiehuis Hongarije

Naturistisch verblijven bij www.hongarijenaturisme.com
Door de grote omheinde tuin bent u geheel op uw zelf en geniet u van de rust en de privacy. Het vakantiehuis staat geheel vrij aan het eind in een doodlopende straat. Ook bieden we meer mogelijkheden om te verblijven bij www.hongarijenaturisme.com op het terrein van 4000m2. www.hongarijenaturisme.com Waar uw Natuur vakantie kan beginnen.

Naturisme bij www.hongarijenaturisme.com in Bezeréd Hongarije

Anno nu gaan we er vanuit dat een naturist iemand is die het fijn vindt om in zijn blootje te recreëren, maar niet per definitie altijd en overal bloot wil lopen. Het kan ook iemand zijn die alleen de kleren uittrekt op een naaktstrand. Of iemand die in de zomer drie weken gaat kamperen, maar verder nooit bloot loopt. Voor het gemak is naturisme dan ook alle mogelijke vormen van blootrecreatie die je je kunt bedenken. Iemand die zo vaak mogelijk bloot wil lopen en alles het liefst in zijn of haar nakie wil doen noemen we een nudist. Maar zoals je merkt is het onderscheid niet echt duidelijk aan te geven. Kenmerkend voor zowel naturisme als nudisme is het gevoel van vrijheid dat je ervaart in je blootje. En maakt dat stukje textiel dan zoveel uit? Ja. En dat gevoel kun je alleen maar ervaren. Er is niemand die het uit kan leggen. Wel kunt u dit in een kleine ontspannende omgeving ervaren bij Hongarijenaturisme in Hongarije. (Bron puur op reis)
vakantiehuis Hongarije

Hongarije Naturisme

Het naturisme in Hongarije kreeg pas voet aan de grond na de val van  het  communisme. Voor 1989 waren er weliswaar (verboden) naakte uitstapjes, met name in de hoofdstad Boedapest, maar van enige  organisatie was geen sprake. Die is er vandaag de dag wel. Dr. Sándor  János is voorzitter van de Federation of Naturists in Hungary, die 1000  leden telt. De FENHU werd opgericht in 2006 en kreeg al een jaar later internationale erkenning door de aansluiting bij de INF-FNI.Naturistisch gezien ontwikkelt Hongarije zich traag doch gestaag. “We hebben geen zee, zoals ons buurland Kroatië. Daar is naturisme een heel goede bron van inkomsten”. De blote toeristen die naar Hongarije gaan, kiezen voor een meer familiale vorm van naturisme.