Veel gestelde vragen (faq)

Hongarijenaturisme naturistisch vakantie in Hongarije

Hieronder vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen (FAQ) door onze gasten. Staat uw vraag of antwoord er niet bij, vraag het ons dan gerust, dan kunnen wij dat weer aan onze faq toevoegen.


 • Geld, pinnen,wisselen
  Moet ik alvast Hongaars geld vanuit NL meenemen?
  Niet nodig: U kunt bij alle benzinestations en supermarkten gewoon met uw betaalpas betalen/pinnen
  Kan ik geld pinnen?
  Ja, er zijn overal geldautomaten waar u met uw pinpas geld kunt opnemen als u via Sopron Hongarije binnen komt rijd u door diversen dorpen waar u de pinautomaten langs de route ziet staan. Op 6 km van Hongarijenaturisme in het dorp Nagykapornak vind u ook een geldautomaat en in Heviz of Zalaegerszeg zijn er diversen pinautomaten van bekende banken. Voor lokale uitgaven (kleine winkels, de bakker, openbaar vervoer, markten etc.) is het wel handig om ook Hongaars geld bij u te hebben. Ook kunt u bij diversen wisselkantoren terecht let hierbij wel op de koers en of er commissie gevraagd wordt.
 • Winkels, openingstijden
  Tot hoe laat zijn de winkels open?
  In ons dorp is er een kleine mini (ABC) op nog geen 100 meter van Hongarijenaturisme, daar vind u iedere morgen verse broodjes en de dagelijkse kleine boodschappen zelfs (nog) op zondagmorgen.
  De dichtstbijzijnde grotere supermarkt (Coop ) vindt u  in Nagykapornak die is 6 dagen per week open van 7:30 tot 18:00 uur , In Keszthely of Zalaegerszeg (25 min. rijden) hier zijn de supermarkten langer open: tot 22:00 uur en de Tesco is zelfs 24 uur per dag open! hier vindt u alle grote winkels Aldi, Lidl, enz. ook shoppingcentra’s.
  Neem niet te veel mee! bijna alles is er te koop als u een uitstapje gaat maken.
 • Auto, benzine, lpg, vignetten
  Kan ik lpg tanken?
  Ja de meeste tankstations hebben lpg (ca. 85 cent per liter). U heeft een schotel/dish nippel nodig
  Wat is de prijs van benzine in Hongarije?
  Circa. 1.30, dus zelf nog iets goedkoper dan in Oostenrijk!
  Heb ik een vignet voor Hongarije nodig?
  Nee, als u via de aanbevolen route komt (via Wenen en Sopron) heeft u geen vignet nodig voor Hongarije. Uiteraard wel voor Oostenrijk. Let op: rijdt u via Graz en Slovenië, dan heeft u zowel voor Slovenië als voor Hongarije een vignet nodig geen aanrader dus.
 • Eindschoonmaak, handdoeken, koffie
  Wat zijn de kosten van de eindschoonmaak?
  Wij berekenen geen eindschoonmaakkosten als u de woning netjes achterlaat.
  Zijn er handdoeken aanwezig?
  Ja er zijn voldoende (bad)handdoeken, keuken en theedoeken. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis. Grote handdoeken voor bij het zwembad of op het strand aub zelf meenemen.
  Is er een gewoon koffiezetapparaat of een Senseo?
  In alle woningen staat een Senseo en waterkoker koffiepads voor de Senseo zijn in Hongarije gewoon verkrijgbaar, maar iets duurder dan in Nederland..
 • Fietsen, verhuur
  Kunnen we fietsen in de buurt huren?
  Fietsen kunt u huren in Hevíz,bij Tourist-info of er is ook een wit fietsplan op de parkeerplaats in Hevíz of in Keszthely bij citybike.

Hongarijenaturisme Goedkope vakantie in Hongarije